Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖSTERUT

parfymerad bris österifrån

hög tid att höja nivån

från djäknegatan och hit

via all slöhet, allt slit

minnena hinner i fatt

drömmar om en blå beirutnatt

i orientens mystik

finns en förförisk musik

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2017-05-20 13:47



Bookmark and Share


  objekt3
jag är där
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP