Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NYSKRIVET

jag har två nyskrivna saker i fickan

nu är de faktiskt på väg att bli tre

jag har fått levande vatten att dricka

köpt ögonsalva så att jag kan se

nu är jag redo att möta det vimmel

som Du har satt mig att verka mitt i

tills Du tar hem mig till ron i Din himmel

till vilken anden ska göra sorti

 

 

jag sätter inte mitt ljus under skäppan

det lyser klart som en stad på ett berg

och det är Du som är Herre på täppan

som ger mitt liv verklig mening och färg

nu samlas dagar i prydliga staplar

nu ändras siffror för var dag som går

men just nu blommar det i våra aplar

snart blir det sommar av denna min vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-05-20 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det levande vattnet kommer från Jesus (Johannes 7:37-38).
Homeopati befattar jag mig inte med.
2017-05-22

  objekt3
Varför köper du vatten av homeopaterna?
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP