Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALLEN VID RÅGÅNGSVÄGEN 14

vid rågångsvägen 14 står det

en underbart ståtlig tall

den vill jag fotografera

snart är väl dess saga all

med tanke på trädavverkning

som jag blivit vittne till

om just denna undgår sågen

så har jag fått som jag vill

en så majestätisk fura

är något jag gärna ser

den passar där vid en husvägg

får sörby att glänsa mer

så skona den, är ni snälla

den pryder sin plats så bra

men döda träd kan ni fälla

de är ingenting att ha

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2017-05-23 17:19



Bookmark and Share


  objekt3
500 år upp
500 år ner
2017-05-24

    ej medlem längre
det är viktigt med träd
lycka till!
2017-05-23

  Janina Kaminska
Hoppas de skonar din tall. Älskar träd.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP