Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILD & FORM

nu är det bild & form

på våning tre

men där fanns embryot

till bizex-b

jag sitter här på bänken

nedanför

som en besynnerlig

men cool markör

 

 

här skrevs en liten bit

historia

och fast den slocknat nu

vår "gloria"

gör minnesbilder

resolut entré

för här fanns embryot

till bizex-b

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-05-24 17:42



Bookmark and Share


  objekt3
att minnas, vad det betyder -
2017-05-24

    ej medlem längre
Trevligt minne från den tiden!
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP