Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med liar och räfsor

i skjorta och väst
i klänning och sjal
står slåtterfolk på rad

det är förra seklets början
på gården i krokom
och den lilla pojken är min farfar

skuggorna är skarpa
solen stark
jag känner doften av nyslaget gräs




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-25 00:07



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Dåtid in i nuet speglas fint
Känslan stark då bilder får en styrka av dofter!

Snyggt fångat här må jag säga!
2017-05-26

    ej medlem längre
Härlig glimt av gamla tiders liv!
2017-05-25

  DavidM VIP
Uttrycket i texten tilltalar starkt.
2017-05-25

    ej medlem längre
fint!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP