Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORGWARD ISABELLA GENOM YTTERSTA TIDEN

borgward isabella

genom yttersta tiden

se till att du är klädd i

yppersta sviden

farofylld färd

jag ser fälten brinna

vi har en värld

en hel värld att vinna

hon kanske dansar

en sommar bara

men vad gör det

bara vi är klara?

 

 

refr:

 

det är En Annan som kör

världens bäste Chaufför

för det är sånt jag inte gör

jag sjunger bara på gehör

 

 

 

borgward isabella

över upplands slätter

de sista dagarna

vår jords sista nätter

"apokalyptisk" filming

ligger i tiden

men vi är inne i

den VERKLIGA striden

ett folkhem dog men

vi har ett annat

tänk, jag som stått i

domkyrkan och förbannat!

 

 

 

ge oss vind och vatten

ge oss frisk luft att andas

vi som får se hur

en helt ny era randas

defaitismen

kan vårt team aldrig  köpa

vi har fullt upp med

att predika och döpa

borgward isabella

det går undan - för undan

inte FÖR fort så

det finns tid för begrundan

 

Text & musik:

 

LARZ GUSTAFSSON  25/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-05-25 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar mycket!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP