Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narkotiska drömmar!


Röda, små prickar på handryggarna!!


Det låg en död liten
humla mitt på golvet i
TV-rummet. Förbarmade
mig över det lilla torra liket -
å tog upp den i vingen med
parfymerad hand, gick ut på
balkongen å lät en vind ta den.

Mina händer, förresten !!
De har en mängd röda, små
prickar, sår efter sprutstick!
Jag har varit nykter - - - - -
narkoman i 15 år, -- men
drömmer ofta om Tjack-dilar
å injektioner i händerna!

Kan det va´ så att PCV
kommer hit, då jag sover å att
de då injicerar Insulin, o.a., skit
i mig?? Omöjligt är det inte !!
Jag adderar 3 till 3, - å, kanske,
är jag deras lömskhet på Spåren !
Tror, ju, inte på Sjukdomslarvet !

Å, - de ska, bara, ge Farao i å ta
bort våra cigaretter 2025! DET
vore för grymt, -- är, nästan, det
enda roliga jag har! Kanske, just
DÄRFÖR, - menar jag, de vill det !
På tisdag kommer dr. Ylva ! - - -
- - - Hjärnan bakom nålsticken ?,,,,---






Fri vers av Marianne Räf
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-26 22:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan vara jobbigt värre när man inte vet riktigt vad som händer...hoppas allt blir till det bästa...
2017-05-27

  Anya VIP
Oj vilken otroligt fin första strof om humlan. Den är som en dikt i dikten. Riktigt bra. Fortsättningen är inte dålig den heller. Berörande text om tillitsproblem till vården. Känner igen mig.
2017-05-27

  Marianne Räf
Nej, det tror jag EJ !! Då, skulle jag ha
märkt det ! TRAMS ! Å, jag vet att dr. Ylva är sjukligt intresserad av mitt blod!!

2017-05-26

    ej medlem längre
:) hjärnan bakom sticken kan vara ett litet kryp :)
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf