Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOSTAS - EN HYLLNING

det finns en stad i gästrikland
där kaffebönor rostas
där bor det en finurlig man
den mannen heter kostas
de flesta här i staden vet vem
hedersknyffeln är
själv ser jag honom som en
gatans revolutionär
vi diskuterar ofta
politik, teologi
ibland går vi på mötena
i korskyrkans regi


kostas
en del av gävle stad
kostas
han gör mig alltid glad


i början var det svårt att fatta
att han ville prata
jag trodde det var mobbing
när han ropat: "MARANATA!"
varenda gång han såg mig
där på stadens största torg
men nu så är vi polare
jag känner ingen sorg

kostas...


LARZ GUSTAFSSON  29/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2017-05-29 13:53



Bookmark and Share


  objekt3
jag skrattar och ler
2017-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtligt tack

Damer...?

Min huvudsakliga uppgift är att förkunna evangelium om Jesus.
Den enda damen i mitt liv är min hustru.

2017-05-29

  Lodjur i klänning
Sköning!
Fin text:)
Jag älskar dina texter om damer och vänskap!
2017-05-29

    ej medlem längre
Trevligt när man träffar på människor som man kommer överens med!
Fin bild!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP