Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FEGE FLYR

den fege flyr från sanningen

så typiskt liberalen

han vill förpassa sanningen

långt ut i marginalen

vill syssla med sin ockultism

och kalla sig för kristen

men farkosten han färdas i

den läcker och är gisten

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2017-05-30 09:25



Bookmark and Share


  MiaBa47
Vi tycks alla leva i ett dunkel
hela mänskligheten
som det ser ut från mitt håll....
2017-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Det finns människor som lever i ett religiöst halvdunkel och de hatar ljuset MER än de som lever i totalt mörker.
2017-05-30

    ej medlem längre
tro inte på allt vad folk säger
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP