Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Kor 16:22


I DENNA KROPP

hur länge ska jag bo

i denna kropp?

när kommer Du

mitt enda säkra hopp?

när ska jag lyftas upp

från smuts och dy

få möta Dig uppå

en brusten sky?

 

 

Du, endast Du

vet dag och Du vet stund

men jag förtröstar

på vårt blodsförbund

att Du till fullo frälser

den som tror

så vi får bo där

rättfärdiga bor

 

 

jag åldras, har

passerat 55

nu tilltar kampen

och min längtan hem

snart hörs basunen

som vi läser om

MARANA, TA!

vår Herre, kom!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/6 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2017-06-03 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med Senta hoppfullt i det mörka!
2017-06-04

    ej medlem längre
Hoppfullhet i allt det mörka...
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP