Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten/hav


Skrämmande svårt

Den ljusgrå morgonen
grågröna vatten
blåsten hård

Skummet dansade
skrämmande svårt
mot ful strand

Ja just där vågorna studsar mot stenar
sträcker sig ut
mellan
hav och strand

Skummar vatten
oformliga
sånger i hav
rolös lek

jagar över vatten





Fri vers av Karina"Kia"
Läst 563 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-06-04 01:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande som livet självt...
2017-12-06

  aol
Ja så fint fångat.
2017-11-06

  Blått Norrsken VIP
Du gestaltar en tid av svårigheter där allt känns i motvind.
2017-09-20

    ej medlem längre
Begrundar dina vackra ord och känner att det finns vemod och längtan här.
2017-08-26

    ej medlem längre
Själens bävan och rastlöshet speglad i den ljusgrå morgonen. Kanske tvekan inför ett beslut.
Vackra, råa och mystiska bilder.
Första strofen tilltalar mig, den ljusgrå morgonen som ett väsen.
"Ja just där vågorna studsar mot stenar"
Här är mystik
"Skummar vatten
oformliga
sånger i hav"
Det är en jättefin dikt i rörelse.

2017-07-29

  Lars Hedlin
Berör inom..kram
2017-06-19

  Fem hjärtan VIP
En fin text som berör, passar bra i den orostid som nu råder.,
2017-06-14

    Dan Myrbeck
Associerar till vår oroliga tid... Bra!
2017-06-14

  Salvation Pepper
Ja, naturen har sina sidor, såsom vi människor.
2017-06-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Förtjänstfull !!!
2017-06-07

  Anya VIP
Gillar särskilt den rolösa leken. Jaa så kan sannerligen ett vilt hav fångas. Bra!
2017-06-05

  Nils-Robert
Så poetiskt skrivet om vinden och ovädrets framfart. Lätt att tolka in som en skrivning om livet. När motståndet är hårt, viljan tryter, svårigheter skjuter upp och hjälpen uteblir.

Så bra skrivet.
2017-06-04

  ULJO
Berörande skrivet
2017-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Förmedlar en längtan efter lugnare vatten.
2017-06-04

  Mow Dean VIP
spännande bilder med mkt rörelse
2017-06-04

  Quasimodo
Ger starka bilder för oro och sökande tankar där havet som en tillvaro stormar in över livet som en strand, som det känns.
2017-06-04

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2017-06-04

  Rise Little One
En talande och levande text för hav och dess vatten som väcker alla sinnen!
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"