Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter terrorn


Vi måste våga

vi måste
vi måste våga leva
vi måste våga älska
planera för nästa dag
packa picnickorgarna
stämma träff i ett gathörn
skratta och flamsa
ta långa fikaraster
mysa fredagsmyset
boka sommarresan
drömma om veckosluten
säga till vännen - jag ringer dig snart
säga - jag kommer alltid att älska dig
och tänka att tiden tar aldrig slut

det krävs mod att leva
och så måste det vara





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-05 09:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Din dikt ingjuter mod i mig
som läsare.
2017-06-05

  Nils-Robert
Livsbejakande text. Bra ordat
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP