Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket missnöjd med min situation !


Gyttjebadaren


Underbart, å se
konstigheter i TV !

Själen får gå på
blågröna stigar,
djupt ini en annan
Värld, som har andra
Förklaringar å naturlagar...

Sånnt som har skett,
saker som skall hända -
allt det omgärdar mig.

Jag sitter, här, ständigt i
den Nuets Kaross jag far i.

Tar en till pirog ur kylen !

Släktet Människan ger mig huvudbry!
Ett moraliskt dilemma, - synligt å
påtagligt, iaf, för - mig ! Alla
verkar va´ ständigt vakna å
måste icke sova - som jag!

Alfakvinnan håller sig vaken, -
med hjälp av ett konstant knull-schema!
Alla andra drönar under henne, - utom
JAG som dumpas till koma !!

Ursäkta mig, - men jag måste, bara,
få utfärda mina analyser !!

Om inte, blir jag ett med gyttjan jag badar i!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-08 13:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, du...släktet människan är nog inte som det var tänkt...
2017-06-10

    ej medlem längre
Självklart påfrestande att bli åsidosatt så där! Bra att du inte ger upp!
2017-06-09

    ej medlem längre
Din livskraft kan inget gyttjebad dränka - du är imponerande stark!
2017-06-09

    ej medlem längre
varför badar du i gyttja? är det bildligt eller bokstavligt?
2017-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har en inre kämpaglöd, som ingen och ingenting, kan ta död på, du starka kvinna!
2017-06-08

    ej medlem längre
Och det största välbefinnandet kommer
efter badandet!*
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Tror inte du blir ett med gyttjan, du är en stark kvinna med stor kämparglöd!
2017-06-08

  ULJO
Gyttjebad är väldigt nyttigt och välgörande för kroppen.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf