Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIMOTHY LEARYS NUTIDA LÄRJUNGAR

Här förhåller det sig så, att om någon skriver om sin kristna tro ska denne hudflängas och nagelfaras.

Däremot går det alldeles utmärkt att propagera för en destruktiv drog som LSD utan att någon knappt höjer på ett ögonbryn. Det är alarmerande!

Det är alltså helt OK att vurma för något som bokstavligen bränner sönder hjärnan.

Här har vi en mikrokosmisk indikator på hur sjukt detta vidriga samhälle och denna vedervärdiga världsordning de facto är.

 

LARZ GUSTAFSSON




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2017-06-13 06:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Effektivt sätt att klavbinda tankeförmågan...
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP