Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när syreners doft är

 

närheten bävar

vinden bär

bär och böjer

bär böjer och ger mig

din fjärran hemlighet

öppnar så mina fingrar

smekningen handen hållit inne

färgar jag

med alla mina nyanser

den dansar iväg

genom  ljusets

famnande katedral

ut

på andra sidan porten

vidare

till ständiga sommaren

till dig

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 13:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
VACKERT som rosorna på den Andra sidan av tunneln !
2017-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Som läst till toner av flöjt, piano eller fiol, som i vatten ställd bukett med ängens härlighets viol.
2017-06-14

  Öknens Ros VIP
så fin, gillar denna.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg