Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har fel !


Hemma i säkerheten


Lurigt väder! Sommaren
bultar på dörren, vill in
å svepa bort det sista av
Senvårens kladdiga aromer
med frossande köld insprängt
i den kåta värmen, som ----
gör en illamående!,,,,,,,

Många har dött, kan -nog- ha
fötts på nytt, nu, tillhörande det
uppväxande Släktet. Å många
lever vidare, fejkat döda, kanske
för å slippa å ställa upp på
sin fru, nått mer, ett vanligt
sätt å "gå under Jorden"!

Vägrar fira min fölsedag -
hemma hos Mamma. De blir
förbannade å ledsna, -- men
jag vill vara hemma i säkerheten
å glädjen i å finnas å kunna
rå mig, själv ! Föräldrarna är
farliga, har fel om vem jag är !

Vet att jag har rätt ibland i
saker, där många har fel !
Alla djävlar kan inte va´ sams.
Å, tro sånnt är en livslögn.
Sedan, de aborterade min son från
mig, har jag inget till övers för
dem, som ligger bakom Dådet!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-16 12:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och nära..
2017-06-19

  ULJO
Starkt berättat Marianne
2017-06-19

  överlevaren VIP
Stridande känslor som sliter isär...du gör naturligtvis som du själv känner blir bäst för dig!
2017-06-18

  bumerang

Det du skriver kommer från ditt erfarna hjärta.
Och du skriver ut sanningen.
Ingen äger makten över nån annan.
Eller ens SKA fortsättningsvis.
Det räcker med att vi får ta tag i våra egna liv ned allt vad det betydet utan att hindras av andras problematiska projiceringar.
Och detta gäller förmodligen särskilt föräldrar och andra som tror sig maktfullkomliga.
Fint och rent diktande

Kram


2017-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor här, men man har väl rätt att välja var man vill fira sin födelsedag...grattis på dig...
2017-06-16

  Salvation Pepper
"Alla djävlar kan inte va´ sams."
Rätt!

Grattis på födelsedagen!
2017-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, som vuxen har man rätt att välja. Man behöver inte stå ut vare sig föräldrar eller andra, om man inte tycker om dem. De är bara energitjuvar. Grattis, fina skrivarvän, på din födelsedag!
2017-06-16

    Dan Myrbeck
Det är rätt att göra som man vill
istället för att "låtsas"!
2017-06-16

    ej medlem längre
Det är bäst att göra som man själv vill!
Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en fin dag!
2017-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Befriande att bli vuxen och bestämma själv!
Grattis på födelsedagen!
2017-06-16

    ej medlem längre
grattis på födelsedagen!
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf