Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUBWAY I LUFTEN

det är subway i luften

ganska molnigt och svalt

måste bryta med sådant

som jag inte har valt

en kamrat som blev rektor

cyklar gladlynt förbi

denna skuggiga sektor

och dess monotoni

 

 

nej, det blir ingen macka

trots all frestande lukt

inte ner i en svacka!

hålla kroppen i tukt!

och det blir inga samtal

ingen konversation

åren ökar i antal

nio kvar till pension

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2017-06-19 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
HÄRLIG BILD du bjuder på och texten också!
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna kamp!

Mysig bild.
2017-06-19

  Stay Golden
Det var mi' själ en brao en!
2017-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Dikten är depressiv och skriven utifrån leda.
Tack i alla fall.
2017-06-19

  henke_r
En god laid back-känsla i detta stycke. Bra!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP