Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets resa


Kisar mot horisonten
över öppet vatten

skymtar vit flagga

last med rikedomar
som seglar iland

når trygg hamn




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-06-20 11:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En positiv tur, kanske mot Evigheten... :)
2017-06-21

    Dan Myrbeck
Låter positivt!
2017-06-21

  Den lilla tänkande
gilla :)
2017-06-20

  Marita Ohlquist VIP
På några få rader läser jag en lång historia med lyckligt avslut!
2017-06-20

  ULJO
Livets resa på några få rader. Fint
2017-06-20

    ej medlem längre
Livet har många hamnar...fint skrivet
2017-06-20

  Quasimodo
Här skymtar förändringar som är på väg under fulla segel mot nytt och tryggt!
2017-06-20

    Sefarge VIP
Förhoppnings
fulla framtidsrader!
:)
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP