Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES NILEN

jag växte upp vid sveriges nilen

som rinner brusande och blå

vi gjorde utflykter med bilen

men föga anade jag då

att Jesus Kristus skulle ta mig

till STORA nilens kontinent

och till den hustru som Han gav mig

en öppnad dörr som stått på glänt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/6 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-06-20 10:04



Bookmark and Share


    Taly
Rejäla Dalälven och faktiskt Nilen som naturliga centrum och periferier för dig och för många. Vattendragen ger liv. Där bor vi och där färdas vi. Ibland förändras vi under resan.
2017-06-20

    ej medlem längre
Goda gåvor...från himlaljusens Fader, som det står någonstans!
2017-06-20

  objekt3
Den viskande renande regnbågsfloden!

Att dalälven är sveriges nilen det visste jag icke
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP