Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade


Min älskade
när orden inte räcker
att uttrycka min kärlek

visar jag med handling

jag vill att du ska känna
varenda bokstav
se mina känslor

stansat ur mitt hjärta

alltid bevara vår kärlek
det fina vi delar
memorera alla underbara stunder

vi upplevt tillsammans






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-06-30 17:18



Bookmark and Share


  ULJO
Fin kärlekspoesi detta
2017-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tydliga språk!
2017-07-01

  Nils-Robert
Så fint uttryckt om samspelet mellan ord och handling
2017-07-01

  Marianne Räf
Kärlek är underbart, som besvarad!! <3
2017-06-30

    ej medlem längre
Ord säger en del...handling visar det ord inte kan beskriva...fint skrivet
2017-06-30

  Quasimodo
Vackra tankar här som ger en stor och fin känsla för det som ord inte kan uttrycka!
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP