Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcka björnen som sover

En allvarlig lek
det du gav dig in på

för att känna hur det känns

det min vän,
verkligheten bränns

verkligheten lever,
ibland sitt eget liv

mitt i handling och konsekvens

du ville veta hur det känns




Fri vers av Rovdjur
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 01:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Verkliga livet är en kamp
Tack för din dikt
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur