Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådare


Jag ser era lustiga danser och hör orden, skratten och sången.
Det klirrar melodiskt i porslinet, när ni äter er sill.
Glädjen gör er falska sång vacker, till nubben.
Någon fyller år, det firas, och paket öppnas.
Hurraropen skallar, ni ser lyckliga ut.
Jag är osynlig, och deltar bara i hemlighet.




Fri vers av Chinor VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-23 10:38



Bookmark and Share


  Robert Gustafsson
Känns väl igen. Berör.
2017-07-28

    snöö
Berörande diktat.
2017-06-26

  Valter Örn VIP
Jag känner mycket för din text. Det har blivit mer av uniformitet än genuin känsla i allt vårt firande. Och det har blivit viktigt att jämföra sig med andra och att skryta om vad man varit med om
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP