Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dykarklocka


& med de orden sögs all luft ur rummet,
all luft sögs ut ur världen,
& jag sitter i en dykarklocka.

genom vattnet kan jag höra röster men
jag har svårt att förstå.

Allt mitt blod rinner ur mig.
mina ärr är röda men min arm är vit,
jag hör ingenting.

Inuti min dykarklocka hör jag ingenting
utom det ständiga bruset av vatten.





Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-25 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M