Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytlighet


Ytliga känslor
skapar inget djupgående
de flyter ovanpå




Övriga genrer (Aforism) av överlevaren VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2017-06-26 20:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
De evaporeras innan de ens uppfattas
2017-06-29

  Gunnar Hilén VIP
Jo och då kanske man kan fråga sig om de ÄR känslor/om subjektet är rädd för närhet.
2017-06-27

  Quasimodo
Precis så, de rinner av och dunstar bort!
2017-06-26

  ULJO
Klockrent
2017-06-26

  Marianne Räf
Känslor kan komma både
från utsidan och insidan...
2017-06-26

    ej medlem längre
Exakt så är det
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP