Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina " dagbarn"


Tankar tisdag morgon 27 juni 2017

jag saknar dig nästan varje dag

min älskade scäfer Ninja

det har gått tolv år sedan

jag blev tvungen att ta farväl av dig

jag har ett foto

som jag ser på varje dag

minns dig min älskade vän

våra långa promenader

du var min glädje

när jag blev ensam

du visade precis vad du kände

du var mitt allt

tills den dag jag blev tvungen

att ta farväl av dig

huset var sålt

jag skulle flytta

min sambos barn

ville ha ut sitt arv

dit jag kom

fick man inte ha djur

jag tror inte du skulle mått så bra

att bo högst upp i ett hyreshus

du som var van friheten

jag tänker på dig varje dag

saknar och längtar efter dig

du har det bra nu

jag har två dalmatiner

som jag får vara dagmatte åt ibland

det är en lisa för själen

en hund ger mig sällskap

är det bästa av vänner

för mig känns det som den delar

mina känslor

det finns ingen bättre vän än en hund

den visar alltid vad den känner

och är inte falsk

som en del människor kan vara

 

anits 27 juni 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-27 09:08



Bookmark and Share


  aol
Så smärtsamt griper orden.
2017-07-10

  Lars Hedlin
Väldans fint min vän:)
2017-07-02

  Eva Helene VIP
Så fint och berörande! Och underbar bild!
2017-06-30

  Gunnar Hilén VIP
Jättefin skildring av dina känslor men du...det är onsdag först idag hahaha.....
2017-06-28

  Niliboy
Ja, hundar är trofasta å är ett fint sällskap, jag hade senast en blandras av nordiig spetsras som blev en mycket duktig älghund, min kompis lärde upp den och jagade med den. Den hette Ray....
2017-06-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2017-06-27

  ULJO
Sorgligt att mista en så god vän. Ta hand om dig. Kram
2017-06-27

    ej medlem längre
Det är ohyggligt smärtsamt att mista ett djur som blivit ens bäste vän! Förstår hur du känner det!
2017-06-27

    ej medlem längre
en varm kram!
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP