Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan hjärta och hjärna


Du når inte mitt hjärta
genom min trosa
för att komma dit
krävs det hjärnstimulans




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-07-28 11:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Snyggt formulerat...
2017-07-29

  Nils-Robert
Ja erotiken måste komma via kärleken
2017-07-29

    ej medlem längre
strongt summerat!
2017-07-28

  Quasimodo
Så bra och mitt i prick för detta, att hjärnstimulans, närvaro och ett utbyte människa till människa är ett måste för att resten ska fungera och bli bra!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP