Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min Håg...


En Våg


En vågad Våg
var det jag såg.
Den visa´ sig -
å kom mot mig.

-Vad är det här
för mackapär?,
undra´ då jag, -
så blek å svag.

Ett Äventyr,
å sätta fyr -
på Kunskap, grå -
å Svaret få !

Måste veta
var att leta -
efter Friden,
den här Tiden..

Kan ej skada
gå å bada
alldeles själv
i Nyttans Älv !

Man förbättrar
då man klättrar,
över stadshus,
sin stjärnstatus !

Men, jag vill ej
klanta bort mig,
inför Alla --
vådligt falla !

Nu, jag skrivit
dikt som drivit - -
bort med en Våg,
uti min Håg !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-28 17:08



Bookmark and Share


  byggpoeten
underbart flyt genom txten!
Speglar livet :)
2017-07-08

  KattenKin VIP
Härligt flyt, och skön inställning.
2017-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket flyt, i din fantasifulla text!
2017-06-29

  ULJO
Vågor som sköljer genom livet skrivet med din poesipenna, fint.
2017-06-29

    ej medlem längre
Fin dikt om äventyr i livet! Riktigt bra!
2017-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om olika vågor som sköljer över livets strand!
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf