Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt tack till mina skyddsänglar

 

Jag har upplevt mycket negativt
livet har aldrig visat sig rättvist
Man förlorar kontakten med livet
när allting visar sig hopplöst trist

Men när dödens vingslag hörs i etern
liv-räddas jag på sista millimetern
Varifrån kommer skyddsängeln
som alltid räddar mig i sista sekunden

Jag vet att jag inte alltid varit perfekt
men jag har kämpat för att vara det
Tror Gud förlåter en och annan defekt
jag har inte varit elak för att jag vill vara det

Kanske därför jag har klarat mig
även om jag själv valt dödens stig
Förstår ändå inte vad Gud vill mig
vad han vill uppnå med mitt själskrig

Men skriver oblygt dessa rader
som tack till alla er som en gång hjälpt mig
Det blir inga långa parader
av dem som förankrat mig till detta liv

Min syster Gun-Marie, min dotter Sarah
och hennes dåvarande bästa kompis vars namn jag ej minns
Majvor, Marita, mamma och Mariana är andra
som räddat mig från ett dödsfall i en levnads-kris

Vill rikta ett tack till er alla
men ett speciellt tack till Mariana
Som fick mig att överleva
förlusten av min kära mamma

När allting blev svart och grått
vet jag hur allt skulle ha gått
Om inte Mariana så galant och flott
hjälpt mig att undvika ett dödssammanbrott




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-29 18:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2017-06-30

    Orkiden
Kjell-åke du har en viktig roll i detta liv, att trotts motgångar och mörker.
Står du upp och kämpar för de som ej kan göra sin röst hörd.
Att ni kan ta imot hjälp och att man kan visa och dela med sig när det är som svårast och mörkast.
Visar hur stor och viktig du är som person, de ger andra styrka och hopp.
Tack!
Kramar!!
2017-06-29

    ej medlem längre
Mycket gripande! Blir djupt berörd!
2017-06-29

    ej medlem längre
så fint, vi har alla åtminstone en. :)
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP