Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriver dikter på min rygg

Du kastar mig så dråpligt ned
mot jordens hårda skorpa
Jag ser din sav från varma läppar drypa
Där mörkret kvider
och min saknad får sakta stilla krypa

Jag ger mig ut
på ett otämjt hav
Varje gång jag rör vid dig
Min kropp i vågor skälver
Under dina fingrars heta nav
Du skriver dikter
på min rygg
Med dina andetags lätta beröring

Där jag gömt alla mina hemligheter
Så evigt stilla,
evigt skygg

Du har tämjt min vildsinta längtan
Utan att ens veta hur man gör
För du jagar all min saknad
Och den vågar sig aldrig mer tillbaka




Bunden vers (Rim) av Missbruksbarn
Läst 603 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-02 16:24



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Det groteska svineriet samlat i oerhört snygga strofer. Applåder och mordbränder!
2017-07-03

    ej medlem längre
så fint positivt denna !!
med dina lätta andetag...vackert!

2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn