Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidar min Tid.


Väntan på Nått


Arbetar mig opp
mot en högre topp.
Jobbar enträget,
lämnar dödläget.
Joinar Himlens tropp,
så oförväget...

Vill inte lyda !
Det kan betyda
jag ej är ett vrak
i mitt lilla hak !
Gillar ej pryda
typer - utan smak !

Skrivit mången vers.
Var dag har sin pärs.
Man får dem rida
å sin tid bida.
Liksom gå på tvärs -
å mot Fán strida !

Kanske, kan funka
å i sta´n lunka,
så jag ej blir knäpp
å innan mitt Skepp
börjar å sjunka ---
så jag hänger läpp!

Måste va´ hemma
å där bestämma
över rum å ur.
Erbjuda en Kur !
Kan inte skrämma
bort dig, - eller hur!?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-03 16:15



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Så mycket god kraft i denna dikt!

Häromdagen skrev jag en sak:
Varför till och med misslyckande och dålighet kan vara bra för självförtroendet:
Man lyder inte.

Men du kom först med det i din strof 2! :)

Mycket bra!




2017-07-05

  överlevaren VIP
Så ska det låta...bra takt i texten!
2017-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när man bestämmer själv, och är sitt livs regissör!
2017-07-03

  ULJO
En Räf i högform minsann
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf