Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
= Anrop, åkallan.


Invokation


När ska det ske ?

Kommer min Vilja gå igenom ?
Får jag älska med den Rätte ?

Då, jag var nyfödd,
på minuten, -- --
ropade jag, --- tyst -
inom mig, - till Framtiden:-
--Här är jag, Älskade !
Är beredd på Livet!
Kommer du ??

Sen, har Livet knatat på,
ibland - ryckigt å stökigt.

Är, nu, pensionerad, - bevars!

Tvivelstistlar hopar sig, otäckt, -
i Åldrandets Terräng - å
krämpor, avskyvärt penibla !!

Men, den positiva Invokationen -
då jag var nyfödd har dykt upp,
då och då, i mitt minne å
utvecklats till många pusselbitar
till en större bild, spännande
motiv, som kristalliseras fram...

Du, käre, -- ser du mig ?







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-06 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet. Jag hoppas verkligen att din invokation manifesterar sig och att du får uppleva äkta kärlek och lycka.
2017-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Levts pussel saknar en viktig bit, hoppas att du snart har den i din hand!
2017-07-07

  Salvation Pepper
Som Hoppets sång!
Framtiden är lång, så lång!
2017-07-07

  ULJO
Positiva tankar som jag önskar blir till en realitet
2017-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
Vackert -
en positiv invokation!
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf