Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskan om nått högre.


Cirklar


Cirklar som svinner

inför min Syn, --

på väg i en rymd,

som går Inåt till

bortom det nåbara;

dock, ständigt närvarande,

en okontrollerad Tanke, - - -

Andens liv i befruktad Säd,

våra cirklar... påtvingat

Medvetande, som åskådliggör

förutsättningar till Fullbordan...

Gå vidare, -- kan inte stanna

Tiden som måste passera !

Att sörjas, att glädja!!







Fri vers (Modernistisk dikt) av Marianne Räf
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-08 07:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bortom det nåbara, ja det finns mycket som vi inte har kännedom om, men anar dess existens!
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf