Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag 9 juli 2017.


Sommarnatt


Natten landar, mjukt,
på min strand, -- som
nyss, var lördagskväll.

Ute, reser sig Himlen
högt ovan min Härd.
Å, Havet dunkar, nära.

Detaljer av Våld
i tevens grymma
belysning, framför mig.

Guds Öga följer
mig, sen-dess, då
jag var 15 år.

Jag har otäcka ärr i
skötet, sen det skars
upp, då jag var baby!

Vädjar till änglar å
hjälpa mig å hela det --
i sina Ljus........ *

Bo och jag har kapat
banden i och med hans
bortgång, påsknatten 2009 !

Fått 3 limpor Camel-cig
av bussige bror, min,
Martin, som reser mkt.

Hemska Scener från
Mördarkriget, - ÄR
det Verklighet ?!

Måste ta mig vidare !
Morgonen väntar i
sommarnattens blekhet..







Fri vers av Marianne Räf
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-09 05:02



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"Natten landar, mjukt,
på min strand, -- som
nyss, var lördagskväll."

Skriver man så vackra ord finn det Hopp!
2017-07-11

    ej medlem längre
Ja det är mycket hemskt i världen, det är mest sånt som visas på nyheterna. Bättre att inte titta på det, man mår bara dåligt!
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf