Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fi får lida !


Framsynta Frida


Pennan i handen,
just så ska det va´!
Jag står på randen -
till det som är bra
för kropp å Anden !

Min gamla rival
ser mig, gärna, körd!
Hon min pojkvän stal.
Jag kände mig störd, -
å led alla kval !!

Vill inte gråta.
Men om jag det gör,
är det en gåta -
det Alla berör..
De blir så kåta.

Lust å ge igen,
jag ej förnekar.
Blir triggad - å, sen,
jag inte tvekar ---
utföra min Hämnd!!

Jag med samma mynt,
ämnar, nu, strida !
Jag blir gladlynt,
då hon får lida !
Man är, väl, framsynt !!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-10 22:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att rikta blicken framåt för att nå sina mål!
2017-07-11

  Salvation Pepper
Alltid pulserande framåt! Bra!
2017-07-11

    ej medlem längre
Hämnden är ljuv, sägs det! Du kan strida bra med pennan om inte annat, en bra början kanske...
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf