Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag leva ?


Skönt, å va´ död ?


Är det skönt
å va´ död ?

En Vila, så djup
å säreget ljuv....
Ingen smärta,
inga störande tankar-
Ingen mer rädsla för rädslan.

Problemet Kärleken
löses i en hemlig dröm,
på semester i Himlen.

Kan man lita på, då, --
att allting är förbi ?
Å, inte lurar likt
en bakslug hyena,
beredd å anfalla ?

Är lite trött på
Livets hårdnackade
Intriger å ränkspel!

Har länge trott att
Livet är evigt....

Vet ej om jag vill tro det, mer!

Men, kanske, det kommer åter, --
- med förnyade krafter....

Fast, döden verkar så skön !







Fri vers av Marianne Räf
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-12 05:02



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
sorgsen och trött och tung
mellan liv och död
- i tankens värld -

vi känner nog alla igen sådana stunder!
2017-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt tänk om döden och livet. Jag tror du hittar tillbaka till livslusten! Du är starkare än du tror:)
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf