Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista texten i "Skapelse på Väg...."


Till Slut


Utvecklingen tar aldrig
Slut. Ett rimligt
Antagande? Får jag
tro !

Det pågår en
Fortsättning i all
Evighet ! Döden är,
blott, ett dåligt
Skämt!

Nu, i Historiens
relativa Mitt.

Ett Förflutet utan Början.

En Framtid utan Slut !

Det kommer texter
EFTER denna diktbok...

Tack, för att du läste ! :)







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-13 23:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, slutet är bara början på något nytt...
2017-07-15

    ej medlem längre
Du är flitig att skriva!
2017-07-14

  Salvation Pepper
Grattis till avslutat arbete med passande dikt!

2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf