Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRASTVERKAN - haiku

En ram av grönska

runt en skyddad liten värld

andra hör bomber




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-07-18 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2017-07-21

  Petter Wingren
Se inte världen som den är
Se den som den borde vara
2017-07-20

  Judas Ekholm VIP
När koncis samhällskritik blommar ut som en trampmina. Tre raders världsåskådning. Briljant.
2017-07-20

  Rise Little One
Ja tyvärr är det så!
2017-07-19

    Taly
ja. just.
2017-07-18

  Anya VIP
Jaa vi lever sannerligen olika liv. Så svårt att förstå....men du fångar verkligen sanningen. Bra!!!
2017-07-18

    ej medlem längre
Stark tavla! Vad vi ser är subjektivt och beror på om man håller sig inom sin egen värld eller går utanför ramarna.
2017-07-18

  Marita Ohlquist VIP
På tre rader belyser du människors skilda livsvillkor i olika delar av världen!
Bra!
2017-07-18

  Marianne Räf
Verkligen, en fullträff, denna lilla !
Värd att bokmärka !
2017-07-18

    ej medlem längre
Så träffsäkert. Precis så är det ju. En haiku som verkligen känns.
2017-07-18

    ej medlem längre
Ja, om vi använder olika sinnen, perspektiv och erfarenheter, kan vi tolka en och samma scen väldigt olika.
2017-07-18

    ej medlem längre
Olika är våra öden och liv...inte alla bor i Bullerbyn.
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP