Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Håll ut!

 

 

Låt inte omständigheterna
bryta ner dig!
Se på målet istället.

Snart är du där, så håll ut!




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-07-15 19:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan slår ..kram
2017-09-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl propagerat!
2017-08-15

  Eva Helene VIP
Tack - dessa klokord tar jag till mig!
2017-07-27

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord att ta till sig.
2017-07-18

  överlevaren VIP
Jo, men viktigt att stanna upp och samla kraft för att orka kämpa ända fram!
2017-07-17

  Olof Lagerhorn VIP
Klok och insiktsfull uppmaning. För mig är vägen målet, i så motto att man gör något bra av den för sig själv och för sina medmänniskor.
2017-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att tänka på när det känns tungt och svårt!
2017-07-17

  soligajag_1 VIP
Visst försöker man , , men det är inte alltid det enklaste!
Tack för uppmaningen!
2017-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket bra och tänkvärd uppmaning!
2017-07-16

  Palett
En klok och fin uppmaning att inte ge upp.
2017-07-16

  M:tin
Tänkvärt!!!!!!!
2017-07-16

    ej medlem längre
Tar orden till mitt hjärta -tack!
2017-07-16

  Ingemies. Blandning
Tänkvärt, omtänksamt.
2017-07-16

    ej medlem längre
Bra att påminnas! Uthållighet är viktigt för att nå dit man vill!
2017-07-16

  Niliboy
Försöka duger, men javisst!
2017-07-16

  Marianne Räf
Fina, omtänksamma ord. Trösterikt!
2017-07-16

  Bibbi VIP
Inte alltid så lätt:-(
2017-07-15

    Birgersdotter VIP
Fin uppmaning och målbild!
2017-07-15

  Rise Little One
Vilken underbar uppmuntran!
2017-07-15

    ej medlem längre
Vackert skrivet och det är ju så
det är resan som gör mödan värd
målet

kramar >3

2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP