Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömland

I det mjukas närhet

bor vindarna som vilar

i bröstens dalgång

 

nära livets källa

där alla stigar

har sitt slut

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-16 08:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten får mig att tänka på tavlor och böcker. Som ett slags 'en natur', bara utan människor.
2017-07-17

  soligajag_1 VIP
Håller med föregående talare . Denna gick rakt in i hjärtetrakten!
Bröstens dalgång tyckte jag om!!
Så ska livet vara!
2017-07-17

  Nils-Robert
Vilken fin dikt om livet. Bravo. Värd att bokmärka!
2017-07-16

    ej medlem längre
enormt Peter!
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP