Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om han älskar mig !


Ge järnet!


Bleka aningar i
den mörkblå
sommarnatten, en
cool känsla.

Hjärtats oro
stiger upp till
huvudets skål.

Därifrån dirigeras
kroppens delar, där
lust å smärta
kämpar om
Herraväldet !

Det är så olika.

Antingen mår jag bra --
eller mkt dåligt !

Men, vill inte göra
Fienden till viljes!
Å, va´ totalt ensam
å förtvivlad.......

Så det är bara å ge
järnet å va´ positiv
i ett jädra Anamma !

Å, om Han älskar mig,
går INTE allting ---
Djävulens Väg !!

Vore nått !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-16 08:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Trots ensamhet och kärlekslängtan ger du aldrig upp! Och skriver alltid texter som rör och berör.
2017-07-16

    ej medlem längre
Ofrivillig ensamhet kan bli plågsamt. Själv är jag ensam men vill ha det så. Men det är inte alltid man får det man vill.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf