Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våtdräkt

när sorgen snor sig som en för liten våtdräkt du inte kan få av

och cyklopet spruckit, luften är slut och snörper dig i ett stilla behag av lugn och gråt

Du vill bara doppa tårna, försiktigt, varsamt... du låter tyget flyga,

du dyker i...

Äntligen där i är ni ett.

salt som salt

och ni är ett med havet. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-05 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP