Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara inget.

försöker stänga av
inte tänka
bara existera
inte känna

drömmer om tomhet
vill vara fri
inga tankar
inga känslor

jag vill vara inget
tom
ett oskrivet blad
som ingen kan röra

osynlig
ett skal utan innehåll
som inte kan fyllas
ihålig

inte känna
inte tänka

jag vill vara inget




Fri vers (Fri form) av strangeways
Läst 815 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

strangeways
strangeways