Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


du gav mig elden





du visade mig vägen
till allt självhat
du gav mig tårar varje kväll
jag fick höra det mesta
en flicka inte ska få höra
jag hörde orden du skrek
på mig kväll efter kväll
minns du mig
ibland ser du kanske mig
för du bor nära mig
men i början våga du
inte ens hälsa på mig
var de för du ångrade dig så
eller vet du ens vad du höll på med
du tog min pappa ifrån mig
gav honom elden
som gjorde att jag brann
de sägs att ni har de bra nu
men jag vet att jag saknas
i min pappas liv
men du gjorde om honom
som om han vore en planet
du trasade sönder mig
du kallade mig allt man
inte ska höra
allt som skavde innanför bröstet
säg inte att ni inte menade
de ni sa
för när jag mådde dåligt
trodde du inte på mig
inte han heller
den psykiska misshandeln
är du stolt för att du slog
sönder mitt trasade hjärta
och förstörde så många
av mina år




Fri vers av Natten24
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-22 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kram sorgen
sånt får inte hända
varför mänskan är ond
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24