Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Envig.


Gryning i Kaos


Har drömmar, jag hoppas inte är sanna!
Om, ändå, han kom - för å alltid stanna !

Mina klockor stämmer inte med Tiden!
I Själva Verket är den sjukt sent liden.

Folken med Fán i spetsen vill mig illa.
Tror ej att det är nånn vansinnig Villa!

Kanske, tycks ej min Inställning va´ O´kej!
Men, jag är, ju, tvungen å försvara mig!

Tar varning av Allmänhetens aggression.
Aktar mig noga, för Fáns Revolution.

Alfakvinnan försökte meja mig ned -
med bil, vid ratten, hennes lejde torped!

Han likna´ Zege Varg, jagandes ett djur, -
- men missa´ Målet, - för mig en salig TUR !

Djävulen med Anhang har, bara, så FEL!
De tror de kan driva handel med var själ.

Men, sånna Pretentioner är för stora !!
Till Syvende å Sist, ska de förlora !

Den Stora Olycka blir, istället, hennes.
Ett ont Öde på hennes hjärta spännes !

Medans, jag å de mina kan älska, fritt !
Det här är skrivet i Evighetens Mitt !










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-26 23:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri" heter det ju...
2017-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna kamp, ondska finns överallt och ibland så får man sig en snyting!
2017-07-28

  överlevaren VIP
Känslosamt ordat!
2017-07-27

    ej medlem längre
Tror inte att ondskan vinner i längden! Det man sår får man skörda heter det ju!
2017-07-27

  objekt3
evolution (istället för re-evolution)
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf