Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgrikt drömrim

 

nedför trappor

uppför trappor

samla några sängkläder

hoppas på ett pangväder

 

näsborrar 

& träborrar

kroppens alla öppningar

alla mina ättlingar

 

någon röker

och försöker 

Skortens-Torsten är så blek

livet är en farlig lek

 

gröna luckor

sköna puckar

plastburkar beställda nu

fast vi var åtskilda ju

 

pappa hänger

smågirlanger

så jag får väl byta då

gammelskär mot himmelsblå

 

 




Prosa av Nanna X
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-27 18:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
...ja, den andas liv.
2017-07-28

  KattenKin VIP
Underbar! Wunderbar! Sköna puckar, girlanger och Skorstens-Torsten, verkligen himmelsblå!
Jag blir glad av det här... :)
2017-07-28

  objekt3
Å mästerinnerligt
2017-07-27

  TrollTörnTrappan VIP
Borrar enkelt in sig i sinnena... och trappas upp mot ett relativt skönt relationsdrama!?!
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X