Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart


Vill ge dig stjärnorna
en njutning på himmelsk höjd

älskling sväva med mig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-07-27 16:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ljuvlig stund...
2017-07-29

  Quasimodo
Lyfter högt och skönt!
2017-07-28

  Nils-Robert
Så undebar kärleksförklaring
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP