Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var drottning för en helg.

Vi satt som på en tron den natten. Var sin öl och ett blinkande landskap, vårt kungadöme. En träbänk i en liten stad någonstans i ingenstans. Elektricitet, både i lampor, i luften och mellan oss. En ljuv berusning av alkohol, sommarens bekymmerslösa atmosfär och lust.

Jag minns hur det höga, torra gräset vajade sakta i den ljumma julinatten.
Hur jag tittade på dig och visste att du var det bästa och det värsta som någonsin hänt mig.
Hur din blick smekte mitt ansikte och viskade kärleksförklaringar där i natten.
Hur du nästan tog min hand. Hur vi västan vågade. Hur nära vi nästan kom kärlek.




Prosa av LexFirefly
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-28 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly