Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Om ni kunde se min smärta


Om ni kunde se min smärta
om ni kunde höra mina skrik
om ni kunde förstå smärtan
om ni visste vilket helvete

om ni dansade i mitt regn
om ni föll som jag varje kväll
om ni stog stilla i regnet
om ni såg mina torkade tårar

om ni hörde om min dans
om ni gick min stig som jag går
om ni kunde torka mina tårar
om jag kunde få skriva hela tiden

om jag bara kunde få drömma
om jag bara kunde få skriva
om jag kunde få sätta toner
om jag kunde springa i regnet

för när blir de inte bättre, inte idag
heller, inte idag




Fri vers av Natten24
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-28 20:54



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt klädsamt med upprepningarna "om ni" & "om jag"

Bra Rytmik !!!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24