Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Mina guldkorn

Mina guldkorn
utan er vore
jag ingenting

det är ni som
får mig att
andas ännu
en dag till

ta era dagar
som en lott
på att
jag älskar er

för ni är
fantastiska
även när
mörkret
dansar på era
gator

men jag lovar
att hjälpa
er

att hitta nyckeln
till skrattet
i hjärtat




Fri vers av Natten24
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-28 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar text ju
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24