Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske, är Sanningen tokig !


Vad är Vansinne ?


Många tycker att jag, - -
-- var får de det ifrån, -
är rubbad, sinnessvag !
Men, tanken är ett lån -
som ej följer Nånns Lag !

Kan va´ så, de själva
icke tänker så rätt.
Över mig, syns välva
Förståelse, -- ej lätt.
Börjar, väl, snart, - skälva!

Vem önskar galen va´---
i en vansinnig värld?
Är -kanske- ändå bra;-
Tror, ändock, man blir lärd.
På nått sätt gå allt gå ska !

Jag mår taskigt, ibland,
så det heter DUGA !
Å, ej på nått sätt kan
jag medvetet ljuga !!
Då, bits tunga av tand !

Tänker låta det gå
till himmelska nejder.
Vem ska Brudgummen få?
Kan bli stora fejder. --
Det är lätt å förstå !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-31 12:11



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Vansinne kan betyda så många saker.
Så länge man emellanåt inser att man måste ha fötterna på jorden för att fungera.
Sen kan man resa hur man vill i sinnets oändligheter.
2017-08-02

  Lars Hedlin
Briljant
2017-08-01

  objekt3
Nej en toka vill väl ingen vara utan ett fromt lam som går med
2017-07-31

    ej medlem längre
Tror inte alls att du är galen! Var och en har sitt eget sätt och man måste få vara den man är! Alla ska inte vara lika!
2017-07-31

    ej medlem längre
En text med styrka och kraft i varje bokstav!
2017-07-31

    ej medlem längre
bra text. men jag tror man ansdes galen om man avviker från snittet ifråga om hur man förstår verkligheten. den är visserligen vansinnig. men ibland tar man fel. gör man det för ofta som jag har gjort anses man galen.
2017-07-31

  Solstrale VIP
Du är ett geni, på att få till rytm och orden flödar så snyggt!
2017-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
Varför trycka ner när man kan lyfta upp?
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf